Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bal şerbeti içmek

Rüyada bal şerbeti içmek

Rüyada bal şerbeti içmek makamının sarsılmayacağına, dinde bilginleşeceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına delalet eder.

Rüyada bal şerbeti içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri eleştirirken daha nazik olmaya özel bir gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada ballı şerbet içmek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine işaret eder.

Rüyada bal şerbeti içmek kalp kırmaya, manevi rahatlamaya erileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada cennet şerbeti içmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada dut şerbeti içmek şöhret ve itibar kazanacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nar şerbeti içmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çilek şerbeti içmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine delalet eder.

Rüyada loğusa şerbeti içmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı şerbet içmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments