Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel izlemek

Rüyada sel izlemek

Rüyada sel izlemek günü birlik kazanç elde edeceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada sel izlemek gördüyseniz:

  • Gerçekten arzu ettiğiniz şeylerin olma olasılığı konusunu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Rüyada sel izlemek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seli izlemek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten manzara izlemek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada belgesel izlemek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneş batışını izlemek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmuru izlemek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalet eder.

Rüyada dürbünle izlemek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, kazançların artacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına yorulur.

Rüyada tiyatro izlediğini görmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments