Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada futbol izlemek

Rüyada futbol izlemek

Rüyada futbol izlemek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, her zaman neşeli olacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada futbol izlemek gördüyseniz:

  • Kendinizi hazır tutmalısınız.

Rüyada futbol maçı izlemek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada futbol izlemek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, dertlerinin şifasını bulacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalet eder.

Rüyada futbol maçı yapmak önemli işler yapacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada futbol forması giymek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada ünlü biriyle futbol oynamak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına inanılır.

Rüyada ünlü bir futbolcu görmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına rivayet eder.

Rüyada futbol oynamak ve gol atmak daha çok kazanmaya başlayacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine delalettir.

Rüyada futbol maçında gol atmak anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments