Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selamlaştığını görmek

Rüyada selamlaştığını görmek

Rüyada selamlaştığını görmek sorunların tarihe karışacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, çok güzel günler görüleceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada selamlaştığını gördüyseniz:

  • Yeni bir adım atıyor olabilirsiniz.

Rüyada mezarlara selam vermek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın birine selam vermek atılan adımların zarar getireceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanla selamlaşmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, amacına nail olacağına, kendini yiyip bitireceğine rivayet eder.

Rüyada ölülere selam vermek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş biriyle selamlaşmak çok hayırlı kazançların elde edileceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada türbeye selam vermek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada ölüye selam söylemek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, cesaretinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada selam almak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, borçlarının azalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments