Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelaleden düşmek

Rüyada şelaleden düşmek

Rüyada şelaleden düşmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, durgun giden işlerin açılacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada şelaleden düşmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde sevginizi göstermeniz ilişkilerinize iyi gelebilir.

Rüyada şelale düşmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine delalettir.

Rüyada şelaleye düşmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şelaleden aşağı düşmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şelaleden düşmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada şelale atlamak hasta olacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, hanesinin bollukla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada şelaleye tırmanmak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına delalet eder.

Rüyada büyük bir şelale görmek kazancını iki kat arttıracağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağ ve şelale görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments