Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dua sesi duymak

Rüyada dua sesi duymak

Rüyada dua sesi duymak kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dua sesi duymak gördüyseniz:

  • Şahsi evraklarınızı koruma altına alın.

Rüyada dua sesi duymak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sağlığından olacağına delalet eder.

Rüyada sesli dua etmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine delalettir.

Rüyada yüksek sesle dua okumak hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek sesle dua etmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına delalet eder.

Rüyada sesli dua okumak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına işaret eder.

Rüyada uzayda ezan sesi duymak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada ateş sesi duymak dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzaktan ses duymak kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments