Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen eşinin sesini duymak

Rüyada ölen eşinin sesini duymak

Rüyada ölen eşinin sesini duymak hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, başarıya giden yollarını açacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen eşinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Bazı konuları kolay şekilde dile getirebilir veya kolayca halledebilirsiniz.

Rüyada ölen eşinin sesini duymak yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş eşinin sesini duymak işlerinin açılacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eşinin sesini duymak işlerin daha kötüye gideceğine, bilgilerle donanacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada bir kadın sesi duymak gelirinin giderinden fazla olacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada fare sesi duymak yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş babasının sesini duymak aileye yeni bir bebeğin katılacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına yorulur.

Rüyada atın ayak sesini duymak yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine alamet eder.

Rüyada dalga sesi duymak rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments