Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar ve fırtına görmek

Rüyada kar ve fırtına görmek

Rüyada kar ve fırtına görmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, işlerin çok büyümeyeceğine inanılır.

Rüyada kar ve fırtına gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklarla maddi kazançlar söz konusu olabilir veya karlı alışverişler yapılabilir.

Rüyada fırtına kar görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kar fırtınası görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine işarettir.

Rüyada kar yağmur fırtına görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada fırtınalı kar görmek sözlerinden çıkmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada fırtınalı kar yağdığını görmek sıhhat ve huzur bulacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına delalettir.

Rüyada kar fırtınasına yakalanmak esenliğe kavuşacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada karlı fırtına görmek sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine delalettir.

Rüyada kar ve fırtına görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments