Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada unutup oruç yemek

Rüyada unutup oruç yemek

Rüyada unutup oruç yemek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, ticaretin büyüyeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada unutup oruç yemek gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişi veya haberlere dikkat etmekte fayda var.

Rüyada oruçluyken unutarak bir şey yemek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, her zaman şükür içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçken unutup yemek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada orucu unutarak yemek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına rivayet eder.

Rüyada unutarak orucu yemek haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret etmektedir.

Rüyada orucu unutup yemek rahat edilecek bir döneme girileceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine işaret eder.

Rüyada oruçlu olduğunu unutarak yemek yemek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments