Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker fasulyesi görmek

Rüyada şeker fasulyesi görmek

Rüyada şeker fasulyesi görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, fikirlerinin can bulacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeker fasulyesi gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumun veya genel manzaranın size kendinizi iyi hissettirmesi gerekiyor.

Rüyada şeker fasulyesi görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye görmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada barbunya fasulye görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, maddi olarak zarar edileceğine yorulur.

Rüyada yeşil fasulye tanesi görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada yeşil fasulye temizlemek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada fasulye pişirmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada pişmemiş kuru fasulye görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına delalettir.

Rüyada kuru fasulye satın almak çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments