Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fasulye pişirmek

Rüyada fasulye pişirmek

Rüyada fasulye pişirmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işarettir.

Rüyada fasulye pişirmek gördüyseniz:

  • Yakında hamlelerinizi yapmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada yeşil fasulye yemeği pişirmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına alamet eder.

Rüyada yeşil fasulye pişirmek birlikte bazı işler yapılacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, sıhhat ve huzur bulacağına işarettir.

Rüyada fasulye pişirdiğini görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada kuru fasulye yemeği pişirmek para sahibi olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada yeşil fasulye pişirdiğini görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, kişinin afiyette kalacağına delalettir.

Rüyada etli kuru fasulye pişirmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına işaret eder.

Rüyada taze fasulye pişirmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru fasulye pişirdiğini görmek durgunlaşacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments