Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayva ağacı kesmek

Rüyada ayva ağacı kesmek

Rüyada ayva ağacı kesmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayva ağacı kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden canınızı sıkan şeylerin hesabını sorabileceksiniz.

Rüyada ayva ağacı kesmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, her anlamda şifa bulmaya tabir olunur.

Rüyada ayva kesmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, maddi olanaklarının artacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına işaret eder.

Rüyada büyük ayva ağacı görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçta sarı ayva görmek bol muhabbette olacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine tabir olunur.

Rüyada ayva ağacından ayva koparmak kişinin gönlünün ferahlayacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan ayva yemek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayva ağacının çiçek açtığını görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan ayva koparıp yemek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments