Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeftali ve elma görmek

Rüyada şeftali ve elma görmek

Rüyada şeftali ve elma görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada şeftali ve elma gördüyseniz:

  • Gerçek başlangıç için biraz daha beklemeniz daha iyi olabilir.

Rüyada elma ve şeftali toplamak çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına yorulur.

Rüyada elma şeftali görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada şeftali ve elma görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada elma ve şeftali görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, hasretin biteceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurtlu şeftali yemek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına yorulur.

Rüyada şeftali ve incir görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeftali dilimlemek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeftali ağacı dikmek acılarını dindireceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments