Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ve şeftali toplamak

Rüyada elma ve şeftali toplamak

Rüyada elma ve şeftali toplamak eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, düzenin bozulacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada elma ve şeftali toplamak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmak istiyor veya yeni başladığınız ya da sizin için yeni olan bazı konuların hızlanması için sabırsızlanıyorsunuz.

Rüyada elma ve şeftali toplamak istediği makama geleceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeftali ve elma görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada elma ve şeftali görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada elma şeftali görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, büyük tartışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerden şeftali toplamak yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada şeftali toplamak ve yemek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada şeftali ağacından şeftali toplamak kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada bahçeden şeftali toplamak zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments