Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeftali dilimlemek

Rüyada şeftali dilimlemek

Rüyada şeftali dilimlemek onlar tarafından yüceltileceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, yanlış adımlar atacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeftali dilimlemek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmaktan çekinmemelisiniz.

Rüyada şeftali dilimlemek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine işarettir.

Rüyada ayva dilimlemek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kavun dilimlemek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kek dilimlemek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı et dilimlemek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına delalettir.

Rüyada yaş pasta dilimlemek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına inanılır.

Rüyada domates dilimlemek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada peynir dilimlemek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, kırgınların barışacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments