Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma şeftali görmek

Rüyada elma şeftali görmek

Rüyada elma şeftali görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada elma şeftali gördüyseniz:

  • Sunumunuzu hafifletmenizde ya da düşük profilde devam etmenizde fayda var.

Rüyada elma şeftali görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada elma ve şeftali görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına rivayet eder.

Rüyada şeftali ve elma görmek kızına daima sahip çıkacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elma ve şeftali toplamak çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına inanılır.

Rüyada şeftali yemek sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada olgunlaşmış şeftali görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, işlerinin kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada siyah şeftali görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, birçok yeni fikir edinileceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada şeftali soyup yemek rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments