Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeftal görmek

Rüyada şeftal görmek

Rüyada şeftal görmek parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, zor bir döneme girileceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeftal gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada eski şefini görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, şansın döneceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine delalet eder.

Rüyada şefimi görmek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, üzgün ve hasta olacağına delalet eder.

Rüyada koro şefi olmak kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada işyerindeki şefini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski şefi görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada orkestra şefi görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada şeftale görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına inanılır.

Rüyada şeftal görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, tövbelerin kabul olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments