Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski şefini görmek

Rüyada eski şefini görmek

Rüyada eski şefini görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, büyük takdir toplanacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski şefini gördüyseniz:

  • Doğru etki yaratmanız durumunda fırsatlar ard arda ortaya çıkabilir.

Rüyada eski şefini görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski şefi görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, Allah katında yükseleceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına işarettir.

Rüyada orkestra şefi olmak dileklerinin de kabul olacağına, nimet ve berekete ereceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına inanılır.

Rüyada şeftal görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada orkestra şefi görmek iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada şef görmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına delalettir.

Rüyada şefimi görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeftal yemek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments