Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeftale görmek

Rüyada şeftale görmek

Rüyada şeftale görmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine yorulur.

Rüyada şeftale gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz dışında hiçbir şeye ihtiyacınız yok.Genellikle kısa süren ani aşk ilişkilerini tercih edeceksiniz.

Rüyada şefimi görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına işarettir.

Rüyada şeftal görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine inanılır.

Rüyada işyeri şefini görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski şefi görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, hakkını savunamayacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına delalettir.

Rüyada şeftal yemek kötü halinden eser kalmayacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine işarettir.

Rüyada şef görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeftale görmek ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına alamet eder.

Rüyada orkestra şefi olmak başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments