Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şefimi görmek

Rüyada şefimi görmek

Rüyada şefimi görmek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, istediği yola çıkacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına işarettir.

Rüyada şefimi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşam tarzınızda olumlu değişikliklere sebep olabilir.

Rüyada şeftal görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, kısmetinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada şef olmak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şefini görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şefimi görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işyerindeki şefini görmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada işyeri şefini görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeftal yemek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, çocuk sahibi olacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada şeftale görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, işinde ustalaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments