Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski şefi görmek

Rüyada eski şefi görmek

Rüyada eski şefi görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına tabir olunur.

Rüyada eski şefi gördüyseniz:

  • Ya para sıkıntısı veya ciddi masraflar olabilir.

Rüyada eski şefi görmek sıkıntılı günler yaşayacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski şefini görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, işlerin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeftal yemek psikolojik sorunların geride kalacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada şefi görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet eder.

Rüyada şefimi görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına işarettir.

Rüyada şeftale görmek rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, dinde olgunlaşacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine rivayet eder.

Rüyada koro şefi olmak iyileşeceğine, toparlanacağına, de rahatının yerine geleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada şef olmak ailevi sorunlar yaşanacağına, varlıklı kimse olacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments