Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerindeki şefini görmek

Rüyada işyerindeki şefini görmek

Rüyada işyerindeki şefini görmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, içini açmaya karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada işyerindeki şefini gördüyseniz:

  • Hiç doğru yapmıyorsunuz.

Rüyada işyeri şefini görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına inanılır.

Rüyada işyerindeki şefini görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada orkestra şefi görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, önemli sorumluluklar alacağına delalet eder.

Rüyada şefimi görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada koro şefi olmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, kızı olanların da gelin edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şef görmek parasını ve malını kaybedeceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada şef olmak herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeftal yemek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments