Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sedef olmak

Rüyada sedef olmak

Rüyada sedef olmak aralarındaki ağız tadının bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına delalet eder.

Rüyada sedef olmak gördüyseniz:

  • İdeal arkadaşın peşinde koşarken hiç kimsenin kusursuz olamayacağını aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada sedef olduğunu görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sedef tesbih görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işarettir.

Rüyada sedef kolye görmek işlerinde başarılı olacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sedef çiçeği görmek içinin rahatlayacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde sedef hastalığı görmek güzel günler yaşayacağına, ticarette yol katedeceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada sedef hastalığı olmak alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sedef ağacı görmek hakkını yedirtmeyeceğine, geleceğin güzel olacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına tabir olunur.

Rüyada sedef yüzük görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments