Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebze tarlası görmek

Rüyada sebze tarlası görmek

Rüyada sebze tarlası görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, isteklerine kulak vereceğine, büyük bir yenilgi alacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sebze tarlası gördüyseniz:

  • olay size mutluluk verebilir.

Rüyada yeşil sebze tarlası görmek eski bir davanın tekrar açılacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına işarettir.

Rüyada tarlada sebze toplamak kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına inanılır.

Rüyada sebze tarlası görmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada sebze tarlası sulamak sağlığının da yerine geleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, borçlarının da kapanacağına yorulur.

Rüyada sebze ekili tarla görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine alamet eder.

Rüyada sebze meyve tarlası görmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, çevre değiştireceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprağa sebze dikmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşitli sebzeler görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, gelirin tükeneceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments