Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebze bahçesi sulamak

Rüyada sebze bahçesi sulamak

Rüyada sebze bahçesi sulamak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, kazancın artacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sebze bahçesi sulamak gördüyseniz:

  • Gerçek şu ki, bazı şeylerle vedalaşmanız gerekebilir.

Rüyada sebze bahçesi sulamak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada sebze tarlası sulamak zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada sebze sulamak alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Rüyada sebze meyve bahçesi görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada sebze bahçe görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sebze ekili bahçe görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, ayağa kalkacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına delalet eder.

Rüyada bahçe ve sebze görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, dertlerinden arınacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sebze dolu bahçe görmek aile hayatlarını bozulacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, zaferlere doymayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments