Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı sandık görmek

Rüyada kırmızı sandık görmek

Rüyada kırmızı sandık görmek zorlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, aşkının da kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı sandık gördüyseniz:

  • O nedenle sevdiğiniz kişileri aramanızda fayda var.

Rüyada kırmızı sandık görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski çeyiz sandığı görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sandık altın görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sandıkta çeyiz görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, iş güç sahibi olacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada demir sandık görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, malının da eksilmeyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına rivayet eder.

Rüyada sandık üstüne oturmak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada sandıklar görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, dinde tartışmaya delalettir.

Rüyada ahit sandığını görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments