Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandık açmak

Rüyada sandık açmak

Rüyada sandık açmak kudretli kişiler arasına gireceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada sandık açmak gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler yapmamanız durumunda fazlasıyla cazip görünen bazı teklifler anlamını yitebilir veya geri çekilebilir.

Rüyada sandık açmak bazı büyük çalışmalar yapacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, işinden ve parasından olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sandığını açmak hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, kazancını çoğaltacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalettir.

Rüyada anahtarla sandık açmak vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına alamet eder.

Rüyada seçim sandığı görmek örnek insan olacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına delalet eder.

Rüyada sandık taşımak yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, hem mal ve para kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sebze sandığı görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabı boya sandığı görmek mutluluk bulacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, alım gücünün zayıflamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada demir sandık görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments