Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sbs puanını görmek

Rüyada sbs puanını görmek

Rüyada sbs puanını görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, şansının yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada sbs puanını gördüyseniz:

  • İş ya da özel yaşamınıza ait ilişkilerinize dikkatle yaklaşmalısınız.

Rüyada sınavda iyi puan almak kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada sınavdan yüksek puan aldığını görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine yorulur.

Rüyada iyi bir puan aldığını görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine işaret eder.

Rüyada sınavdan iyi puan almak sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine yorulur.

Rüyada puantiyeli elbise giymek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına delalet eder.

Rüyada puanlı elbise görmek şansın ve istikbalin açık olduğuna, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalettir.

Rüyada sbs puanını görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada sınavda yüksek puan almak bir süre belini doğrultamayacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments