Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada puantiyeli elbise giymek

Rüyada puantiyeli elbise giymek

Rüyada puantiyeli elbise giymek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına yorulur.

Rüyada puantiyeli elbise giymek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin zayıflıkları konusunda daha gerçekçi olunması gerekiyor olabilir.

Rüyada puantiyeli elbise giymek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Rüyada puanlı elbise görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına işarettir.

Rüyada sınavdan yüksek puan aldığını görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada sınavdan puan aldığını görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada iyi puan almak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada puan almak moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada sbs puanını görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına delalet eder.

Rüyada üniversite sınavından yüksek puan almak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments