Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde saz çalmak

Rüyada düğünde saz çalmak

Rüyada düğünde saz çalmak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğünde saz çalmak gördüyseniz:

  • Size yaklaşan insanların hepsi iyi niyetli olmayabilir.

Rüyada düğünde saz çalmak sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işarettir.

Rüyada saz çaldığını görmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, başarısının düşeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada kırık saz çalmak ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, ağız tadının yerine geleceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada birinin saz çaldığını görmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada saz çalmak ve türkü söylemek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada başkasının saz çaldığını görmek evlerindeki huzurun artacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saz çaldığını görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına tabir olunur.

Rüyada saz çalmak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments