Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saz hediye almak

Rüyada saz hediye almak

Rüyada saz hediye almak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, ferahlık veren sözler duymaya, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına delalet eder.

Rüyada saz hediye almak gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları alacaksınız.

Rüyada saz hediye almak karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğünde saz çalmak aydınlanacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına yorulmaktadır.

Rüyada saz almak güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin saz çaldığını görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada sazı kırmak huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada saz çalmaya çalışmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada kırık saz görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada saz dinlemek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, çok iyi işler yapılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments