Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saz çaldığını görmek

Rüyada saz çaldığını görmek

Rüyada saz çaldığını görmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine inanılır.

Rüyada saz çaldığını gördüyseniz:

  • Değişimin çağrısını görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada saz çalmak ve türkü söylemek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına yorulur.

Rüyada birinin saz çaldığını görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada saz çaldığını görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, güçten ve takatten düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının saz çaldığını görmek hayır duaları alacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada saz çalmak hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, can derdine düşeceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğünde saz çalmak yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, güleceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık saz çalmak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının saz çaldığını görmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, en tepkedeki kimse olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments