Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sayı görmek

Rüyada sayı görmek

Rüyada sayı görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna delalet etmektedir.

Rüyada sayı gördüyseniz:

  • İnsanların acılarına karşı hassassınız.

Rüyada bir sayısı görmek unvan sahibi olacağına, işlerin eski haline döneceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda serçe görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, yardım edeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beş sayısı görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda örümcek görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, doyasıya hasret gidereceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde çok sayıda sivilce görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına işaret eder.

Rüyada çok sayıda mum görmek ters giden durumların düzeleceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, gerginliğin biteceğine yorulur.

Rüyada sayılar söylemek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına inanılır.

Rüyada çok sayıda gözlük görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments