Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sayısı görmek

Rüyada bir sayısı görmek

Rüyada bir sayısı görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir sayısı gördüyseniz:

  • Bırakın biraz da herşey kendi halinde gelişme göstersin.

Rüyada çok sayıda karınca görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda çiğ yumurta görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, namının yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada çok sayıda çorap görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına işaret eder.

Rüyada parmak sayısını fazla görmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına rivayet eder.

Rüyada çok sayıda küçük balık görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada çok sayıda salyangoz görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada karışık sayılar görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada sayı söylemek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments