Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda serçe görmek

Rüyada çok sayıda serçe görmek

Rüyada çok sayıda serçe görmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, Allah’a dua edeceğine tabir olunur.

Rüyada çok sayıda serçe gördüyseniz:

  • Gelişmeleri olumlu algılamakta fayda var.

Rüyada çok sayıda serçe görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada serçe yavrusu görmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına tabir olunur.

Rüyada eve serçe girdiğini görmek saygınlığının artacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada serçe eti yemek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada serçe kurtarmak bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine işarettir.

Rüyada kırmızı serçe görmek ününü ülke dışına taşıyacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada serçe kuşu öldürmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak serçe parmağı görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments