Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savcıyla evlenmek

Rüyada savcıyla evlenmek

Rüyada savcıyla evlenmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına delalet etmektedir.

Rüyada savcıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine karışmamanızda fayda var.

Rüyada savcıyla evlenmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına delalettir.

Rüyada hakim savcı görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini savcı olarak görmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine tabir olunur.

Rüyada savcıdan kaçmak zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada savcıyı görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kendini savcı görmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada savcı görmek hayırlı işlere girileceğine, derde ve kedere düşeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın savcı görmek ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments