Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savcıya ifade vermek

Rüyada savcıya ifade vermek

Rüyada savcıya ifade vermek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada savcıya ifade vermek gördüyseniz:

  • Bazı konuların gereğinden fazla üzerine gitmek olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada savcıya ifade vermek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hakime ifade vermek hayra ve esenliğe, inancından sapacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada polise ifade vermek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada mahkemede ifade vermek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karakolda ifade vermek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, işlerinin bir anda bozulacağına yorulur.

Rüyada ifade vermek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına işarettir.

Rüyada polise ifade verdiğini görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, parasını ve işini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada jandarmaya ifade vermek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments