Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savcı olduğunu görmek

Rüyada savcı olduğunu görmek

Rüyada savcı olduğunu görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, zarar etmeyeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada savcı olduğunu gördüyseniz:

  • Kararlı adımlar atabilir veya bazı kararlar alabilirsiniz.

Rüyada bayan savcı görmek lüksünün artacağına, heveslerin söneceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada savcıya ifade vermek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına delalet eder.

Rüyada kendini savcı görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savcı cübbesi giymek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine inanılır.

Rüyada kendini savcı olarak görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada savcı olduğunu görmek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada savcı ve hakim görmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada savcıyı görmek emeklerinin yarıda kalacağına, yanlış işlere girileceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments