Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşta yanmak

Rüyada savaşta yanmak

Rüyada savaşta yanmak sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, şansızlığın kırılacağına, mal mülk kazanacağına inanılır.

Rüyada savaşta yanmak gördüyseniz:

  • Rekabet ortamlarına girebilirsiniz.

Rüyada savaşta yanmak maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, ekmek ve dünya malı alacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyla yanmak projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına inanılır.

Rüyada eteği yanmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, günahtan temizlenmeye işarettir.

Rüyada dili yanmak beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada başı yanmak kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sudan yanmak bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine işaret eder.

Rüyada sıcak suda yanmak çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada güneşte yanmak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments