Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eteği yanmak

Rüyada eteği yanmak

Rüyada eteği yanmak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada eteği yanmak gördüyseniz:

  • Taraf tutarsanız siz zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada eteği yanmak üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyla yanmak mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada ayakkabısı yanmak işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına inanılır.

Rüyada fırında yanmak bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına delalet eder.

Rüyada kömür gibi yanmak hayatının alt üst olacağına, tatsızlık olacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine rivayet eder.

Rüyada güneşten yanmak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada birini yanmaktan kurtarmak mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, nice noksanlık içinde olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada ateşler içinde yanmak yetki sahibi olacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments