Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak suda yanmak

Rüyada sıcak suda yanmak

Rüyada sıcak suda yanmak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, işlerinde verimin artacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bununla yüceleceğine işaret eder.

Rüyada sıcak suda yanmak gördüyseniz:

  • Tam tersi, olayları daha da olumsuz hale getirebilir.

Rüyada sıcak suda yanmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına işaret eder.

Rüyada sıcaktan yanmak dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına inanılır.

Rüyada sıcak suyla yanmak kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada sıcak sudan yanmak bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaynar suda yanmak maddi sıkıntılarından kurtulacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada sıcak suda yürümek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret eder.

Rüyada sıcak suda yüzdüğünü görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada sıcak suda yıkanmak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments