Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyla yanmak

Rüyada suyla yanmak

Rüyada suyla yanmak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, kazancını iki kat arttıracağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, kişinin iyi hale geleceğine, hayırlı işe, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine işaret eder.

Rüyada suyla yanmak gördüyseniz:

  • Bazı konular netleşene kadar fikirlerinizi paylaşmamanız daha doğru olacak gibi görünüyor.

Rüyada suyla yanmak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada sıcak suyla yanmak isabetli adımlar atacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini yanmaktan kurtarmak başarılarının eksilmeyeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada ayakları yanmak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, ömrünün uzun olacağına delalet eder.

Rüyada yanmaktan kurtulmak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, patron koltuğuna geçeceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yangında yanmak başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada dili yanmak evini ve ailesini unutacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işyeri yanmak musibetlerle karşılaşmayacağına, dertlerin günden güne artacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments