Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı yanmak

Rüyada başı yanmak

Rüyada başı yanmak kişinin hayatının değişeceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başı yanmak gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizi başarıyla ilerletebilirsiniz.

Rüyada başı yanmak kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafası yanmak işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ceketi yanmak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına delalet eder.

Rüyada yüzü yanmak yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, işinin ehli olacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabada yanmak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada gözleri yanmak kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine delalettir.

Rüyada yanmaktan kurtarmak sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına tabir olunur.

Rüyada eli yanmak hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments