Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşırken yaralanmak

Rüyada savaşırken yaralanmak

Rüyada savaşırken yaralanmak tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, etrafına güzel insanların dolacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, geçiminin kolaylaşacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada savaşırken yaralanmak gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşebilir veya işinizi ilgilendiren aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada savaşta yaralanmak toplum içinde daha oturaklı davranacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaşta yaralandığını görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada savaşırken yaralanmak herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada savaş oyunu görmek şifa göreceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaşın içinde olmak yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine yorulur.

Rüyada savaşta komutan olmak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada savaşta insan öldürmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına işaret eder.

Rüyada savaş arasında kalmak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments