Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rehin olmak

Rüyada rehin olmak

Rüyada rehin olmak çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada rehin olmak gördüyseniz:

  • Aniden beliren bazı kişiler kesin başarı vaat eden ya da sonucu belli fırsatlarla ilgili teklif veya önerilerde bulunabilirler.

Rüyada bıçakla rehin alınmak günden güne daha artan başarılar kazanacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, büyük bir borcun altına gireceğine yorulur.

Rüyada teröristler tarafından rehin alınmak onlara karşı zafer kazanacağına, büyük işlere imza atacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işarettir.

Rüyada savaşta rehin alınmak ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına delalettir.

Rüyada teröriste rehin olmak insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada rehin almak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada kaçırılmak ve rehin alınmak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada rehin görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada rehin düşmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments