Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşta olmak

Rüyada savaşta olmak

Rüyada savaşta olmak başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, istediği gibi hareket edeceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada savaşta olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından hoş ortamlar yaratılabilir.

Rüyada savaş helikopter görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada savaş yapıldığını görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaşın arasında kalmak kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada iç savaş çıktığını görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, kendinden emin adımlar atacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada savaşta esir olmak rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada yumurta savaşı yapmak geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada savaş oyunu oynamak hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulur.

Rüyada savaş topu görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments