Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş yapıldığını görmek

Rüyada savaş yapıldığını görmek

Rüyada savaş yapıldığını görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada savaş yapıldığını gördüyseniz:

  • Detaylarla uğraşıp, konunun devamlı olarak çevresinde dolaşmanız kendinize güvenememenizdendir.

Rüyada savaş yapıldığını görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına yorulur.

Rüyada askeri savaş görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada savaşa yardım etmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada savaşta asker görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde savaş uçakları görmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kılıç savaşı görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada kendini savaş alanında görmek hasret çekileceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına işarettir.

Rüyada savaş ve silah görmek büyük başarıya ulaşılacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments