Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşta korkmak

Rüyada savaşta korkmak

Rüyada savaşta korkmak çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, şöhret elde edeceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada savaşta korkmak gördüyseniz:

  • İşinizde riskleri olan alternatifler arasında kalabilirsiniz.

Rüyada savaşta korkmak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savaştan korkmak zengin bir hayat süreceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada iki ülke arasında savaş görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine işarettir.

Rüyada tarihi savaş görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine, rahatının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada savaş izlemek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, şansın döneceğine alamet eder.

Rüyada asker olup savaşa gitmek kendisini çok iyi hissedeceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini savaşırken görmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askeri savaş görmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments