Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş izlemek

Rüyada savaş izlemek

Rüyada savaş izlemek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, fakirleşeceğine, güzel haberlerin alınacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada savaş izlemek gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak için planlarınızı yenilemeniz gerekiyor.

Rüyada savaş izlemek amacına nail olacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına işaret eder.

Rüyada savaşı izlemek maddi güç sahibi olacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, ön planda kalmayı sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizi izlemek onlara hocalık edeceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işarettir.

Rüyada pencereden dışarıyı izlemek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına inanılır.

Rüyada karın yağışını izlemek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine inanılır.

Rüyada kar izlemek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine işarettir.

Rüyada belgesel izlemek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada ilişki izlemek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, dileklerin yerine geleceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments