Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini savaşırken görmek

Rüyada kendini savaşırken görmek

Rüyada kendini savaşırken görmek hastalıklarının iyileşeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini savaşırken gördüyseniz:

  • Bazı konulara ilgisiz kalmak istemenize rağmen koşullar olayların içinde yer almanızı gerektirebilir.

Rüyada kılıçla savaş yapmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, onları gücendireceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine yorulur.

Rüyada savaş uçaklarının düştüğünü görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine tabir olunur.

Rüyada savaşta birini öldürmek büyük bir projenin başına geçileceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde savaş görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine alamet eder.

Rüyada savaşın başladığını görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iç savaş çıktığını görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına işarettir.

Rüyada uhud savaşında savaşmak sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada dünya savaşı görmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments